Bemutatkozunk

Az F&M Consulting Kft. több, mint 20 éve nyújt magas színvonalú, megbízható szakmai szolgáltatást a környezetvédelem -, és közel 15 éve a munka- és tűzvédelem, illetve a karbantartás és műszaki szaktanácsadás területén.

Abban a szerencsés helyzetben vagyunk, hogy már a kezdetekkor rálátást kaptunk a különféle nagyságú és volumenű környezetvédelmi problémákra, hiszen egyaránt dolgozhattunk hazai kisvállalkozásokkal és nemzetközi multinacionális vállalatokkal.

Cégünk alapításakor kimondottan a környezetvédelmet érintő feladatokra fókuszáltunk. Az évek múlásával a piaci igényeknek megfelelően munka- és tűzvédelemmel bővítettük környezetvédelmi szolgáltatásainkat. A bővítés során kiemelt célunk volt – a technikai fejlődést, a termelés növekedését és az ezzel járó környezeti változásokat figyelembe véve – egy rugalmas, teljeskörű EHS ellátást biztosító szakmai csapat létrehozása.

Az elmúlt években, annak érdekében, hogy maradéktalanul biztosítani tudjuk a különböző termelő vállalatok biztonságos, egészséget nem veszélyeztető munkakörülményeinek kialakítását és folyamatos működését, karbantartás/üzemeltetéssel, emelőgép ügyintézéssel, és műszaki szaktanácsadással tettük teljessé szolgáltatásainkat.

Fontosnak tartjuk, hogy átfogó megoldásainkkal segítsük a vezetők munkáját, támogassuk a környezet- és munkavédelmet érintő operatív és stratégiai terveket, megvalósítsuk a közösen kitűzött célokat.

Cégünk egyik legnagyobb értéke dolgozóink magas szintű szakmai felkészültsége.